.
ادامه بی حرمتی به زائران ایرانی در عربستان
در حالی که مسئولان سعودی بارها اطمینان داده اند بدرفتاری با زائران ایرانی را پایان خواهند داد، گزارش های دریافتی حاکی است این بدرفتاری ها در قالب های مختلف همچنان ادامه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، برخورد بد ماموران سعودی به هنگام ورود زائران ایرانی به عربستان، مسئله ای است که همواره هزاران زائر ایرانی خانه خدا را در بدو ورود به این سرزمین آزار می دهد.
این بدرفتاری ها در سالهای اخیر به اشکال مختلف اعمال شده است. انگشت نگاری، برخورد توهین آمیز با زائران بویژه زنان، معطلی چند ساعته در سالن های بسیار محدود از جمله این موارد است.
براساس گزارش های دریافتی ماموران مرد فرودگاه جده در اقدامی گستاخانه از زنان زائر ایرانی انگشت نگاری کردند و همسران آنان در واکنشی از این عملکرد ماموران سعودی انتقاد کردند. این در حالی است که ماموران سعودی به اعتراض همسران این زائرانی ایرانی بی اعتنا یی کرده و آنان را به استهزا گرفتند.
یکی از بانوان تهرانی که دیروز با پرواز 1569 ایران - ایر وارد فرودگاه جده شده بود گفت: ماموران سعودی دستان آنها را می فشردند بطوریکه برخی زنان از شدت ناراحتی از قرصهای آرام بخش استفاده می کردند و مردان ایرانی که به ماموران اعتراض می کردند با واکنشهای تند مسئولان این فرودگاه مواجه شدند.
این گروه از زائران که روز گذشته وارد عربستان شده اند به این روند به شدت اعتراض داشته و خواستار آن شدند وزارت امور خارجه و سازمان حج و زیارت به سرعت با این اقدام بی شرمانه ماموران سعودی برخورد کنند .
علاوه بر این زائران حدود 8 ساعت در فرودگاه معطل شدند و نتوانستند نماز ظهر و عصر خود را اقامه و ناهار میل کنند که این تاخیر کم سابقه موجب بیهوشی برخی از مردان مسن همراه کاروان شد.
یادآور می شود بی حرمتی به زائران ایرانی چندی است در فرودگاه جده گسترش یافته است .
یکی از زائران ایرانی که به زبان عربی مسلط بود گفت در فرودگاه مشاهده کردم که یکی از مسئولان گمرک به ماموران جوان می گفت مسافران ایرانی را تا می توانید معطل و ناراضی کنید.
در حالی اخبار مختلفی از بدرفتاری ماموران سعودی با زائران ایرانی به گوش می رسد که مسئولان سعودی در مذاکرات رسمی بر خودسرانه بودن این رفتارها تاکید دارند.
مسئله توهین به زائران ایرانی دغدغه اصلی مسئولان سازمان حج و بعثه مقام معظم رهبری بوده، به صورتی که در همه مذاکرات صورت گرفته با مسئولان سعودی این موضوع به صورت های مختلف مورد پیگیری و تذکر جدی قرار گرفته است.
گفتنی است بدرفتاری ماموران سعودی با زائران ایرانی علاوه بر آنکه باعث پایمال شدن عزت ایرانیان می شود ، وجهه حکومت سعودی را در نزد مردم شریف ایران کاملا مخدوش می کند.
به عقیده کارشناسان کشورهائی که میزبان حجم انبوهی از اتباع سایر کشورها هستند به دلایل مختلف مالی و تبلیغی سعی می کنند بهترین خدمات و اخلاقی ترین برخوردها را با مهمانان خود به جا آورند.
بدیهی است هرگونه بدرفتاری با زائران به هنگام ورود به سرزمین مقدس مکه و مدینه که مسئولان آن، خود را خادم حرمین شریفین می دانند تبعات بسیار منفی در افکار عمومی میلیون ها مسلمان خواهد داشت.
منبع:سایت تابناک و
aerospacetalk.ir
نام: فاطمه بنت محمد.
پیامبر اکرم (ص) فرمود: دخترم از این جهت «فاطمه» نامیده شده که خداوند او و دوستانش را از آتش جهنم رهایى بخشیده است.
کنیه: امابیها وامالنّبى (ص).
القاب: صدیقه، مبارکه، طاهره، راضیه، مرضیه، زکیّه، محدّثه و بتول.
مشهورترین لقب آن حضرت «زهرا» است.
منصب: معصوم سوم و یکى از پنج بانوى قدسى. همچنین آن حضرت، دختر معصوم، همسر معصوم و مادر معصوم نیز هست.
تاریخ ولادت: بیستم جمادى الآخره سال پنجم بعثت.
برخى سال تولد آن حضرت را، دوم بعثت و برخى دیگر پنج سال قبل از بعثت پیامبر (ص)، سالى که قریش، کعبه را تجدید بنا کرد، مىدانند. آن حضرت، آخرین دختر پیامبر اکرم (ص) و محبوبترین آنان نزد رسول خدا (ص) بود.
محل تولد: مکه معظّمه، در سرزمین حجاز (عربستان سعودى کنونى).
نسب پدرى: رسول خدا محمد مصطفى (ص) بن عبدالله بن عبد المطلب(ع).
مادر: خدیجه بنت خویلد. این بانوى مکرّمه که امالمؤمنین و جدّه ائمهمعصومین (ع) است، نخستین همسر و یاور پیامبر اکرم (ص) بود که با جان و مال خویش در خدمت آن حضرت بوده و نهال اسلام را آبیارى و بارور کرد. به همین دلیل خداوند متعال وى را در ردیف زنان مقدس و عرشى قرار داده است. پیامبر اکرم(ص) درباره شخصیت خدیجه و خدماتش فرمود:
وَاللّهِ ما أبدَلَنى اللّهُ خَیْراً مِنْها، امَنَتْ بى حینَ کَفَرَ النّاسُ وَ صَدَقَتْنى اِذْ کَذَبَنى النّاسُ وَ واسَتْنى بِمالِها اِذ حَرَمنى النّاسُ وَرَزَقَنى مِنْهاَ اللّهُ الْوَلَدَ دُونَ غَیْرِها مِنَ النِّساءِ.
سوگند به خدا بهتر از او را خداوند براى من جایگزین نکرده است. او به من ایمان آورده بود در حالى که مردم کفر ورزیده بودند؛ و مرا تصدیق کرده، در حالى که مردم تکذیبم کرده بودند؛ و با اموالش با من مواسات کرده، در حالى که مردم محرومم کرده بودند؛ و خداوند از او به من فرزندانى روزى کرد و از سایر زنان چنین موهبتى نصیبم نشد.
مدت همسرى با امام على(ع): از سال دوم هجرى در سن نه سالگى تا سال یازدهم، به مدت نه سال.
تاریخ و علت شهادت: سوم جمادى الآخر سال ?? هجرى، ?? روز پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) به خاطر تألمات و رنجهایى که پس از وفات رسول خدا(ص) و غصب خلافت امیرالمؤمنین على (ع) متحمل شده بود و پس از چهل (یا??) روز بیمارى به شهادت رسید.
محل دفن: نامعلوم است. ممکن است مزار آن حضرت، در قبرستان بقیع یا در روضه پیامبر اکرم (ص) یا در منزل آن حضرت (ص) و یا در مکان دیگرى باشد که بنا به وصیت آن حضرت، محل دفن ایشان از چشم دیگران پنهان مانده است.
همسرارجمند: امیرالمؤمنین، امام علىبن ابى طالب(ع).
فرزندان: ?/ امام حسن مجتبى (ع). ?/ امام حسین (ع). ?/ زینب کبرى (س). ?/ امکلثوم (س).
همچنین حضرت فاطمه (س) فرزندى را حامله بود که پیامبر اکرم (ص) وى را «محسن» نامیده بود و پس از رحلت رسول خدا (ص) بر اثر فشارهاى روحى و قرارگرفتن حضرت فاطمه (س) بین در و دیوار خانه، توسط مهاجمان، سقط شد.
به خاطر مقام معنوى و عرفانى حضرت فاطمه زهرا (س) پدرش، حضرت محمد (ص) او را بسیار گرامى مىداشت و بر همگان برترى مىداد. در این باره، روایات فراوانى است که به نقل چند روایت از آن ها بسنده مىکنیم:
?/ قالَ رسول اللّه (ص): یا فاطِمَة! ألاتَرْضِینَ أن تَکُونی سَیِّدَةُ نِساءِ الْعالَمینَ وَسَیِّدَةُ نِساءِ هذِهِ الاُمّةِ وَ سیِّدَةُ نِساءِ الْمُؤمِنینَ.
اى فاطمه! آیا خوشحال نیستى از اینکه سیّده بانوان دو جهان (دنیا و آخرت) و سیده زنان این امت (اسلام) و سیّده بانوان مؤمنان هستى؟
?/ خَرَجَ النَّبِیُ (ص) وَهُوَ آخِذُ بَیَدِ فاطِمةَ، فَقالَ: مَنْ عَرَفَ هذِهِ فَقَدْ عَرَفَها وَمْنَ لَمْ یَعْرِفْها فَهِىَ فاطِمَةُ بِنْتَ محُمَّدٍ وَ هِىَ بَضْعَةُ مِنّى، وَ هِىَ قَلْبى، وَ رُوحى اَلّتى بَیْنَ جَنْبى، فَمَنْ آذاها فَقَدْ آذانى وَ مَنْ آذانى فَقَد آذى اللّه تَعالى.
پیامبر اکرم (ص) در حالى که دست فاطمه را گرفته بود، از منزل بیرون آمد و فرمود: هر کسى این شخص را مىشناسد، که مىشناسد، و هر کسى او را نمىشناسد، بداند که او فاطمه، دختر محمد مصطفى (ص) است. او نوردیده من، قلب من و روح من در کالبد من است. هر کس او را بیازارد، مرا آزرده است، و هر کس مرا آزار دهد، خداى سبحان را آزرده است
برگرفته شده از:http://fateme-zahra.blogfa.com/
مقام معلم
می توان در سایه آموختن گنج عشق جاودان اندوختن
اول از استاد، یاد آموختیم پس، سویدای سواد آموختیم
از پدر گر قالب تن یافتیم از معلم جان روشن یافتیم
ای معلم چون کنم توصیف تو چون خدا مشکل توان تعریف تو
ای تو کشتی نجات روح ما ای به طوفان جهالت نوح ما
یک پدر بخشنده آب و گل است یک پدر روشنگر جان و دل است
لیک اگر پرسی کدامین برترین آنکه دین آموزد و علم یقین
مرحوم استاد حسین شهریار
امام خمینی (ره) در رابطه با نقش معلم می فرمایند:
نقش معلم در جامعه، نقش انبیاست؛ انبیا هم معلم بشر هستند. تمام ملت باید معلم باشند؛ فرزندان اسلام تمام افرادش معلم باید باشند و تمام افرادش متعلم.
حضرت امام جعفر صادق (ع) در رابطه با مقام ومنزلت معلم می فرمایند:
«هنگامی که روز قیامت شود، خداوند تمام انسان ها را جمع می کند و چون ترازوی اعمال نهاده شد و خون شهیدان را با مرکب قلم عالمان و معلمان بسنجند، ارزش مرکب آنان بر خون شهیدان فزونی خواهد داشت ». این ارزش بدان جهت است که شهیدان در سایة علم و تربیت معلمان و تعلیم شایستة آنان به خدا راه یافته و لیاقت شهادت نصیبشان شده است.
این روز و هفته عزیز رو به همه معلم ها و اساتید که برای ما زحمات زیادی کشیدن تبریک میگوییم.
در ضمن این روز رو به آقایون باقرپور ، توکلی و عادل(معلمان آینده!) تبریک میگویم.(امید است از حقوقی که میگیرند به فکر ما هم باشند و بوفه را از ما دریغ نفرمایند!)
چند عکس زیبا:ادامه مطلب...
امروز روز ملی خلیج فارسه البته فکر کنم از 4 یا 5 سال پیش به این طرف این روز رسمی شده .
نمی دونم کی رو باید مقصر دونست که سلسله ای از اتفاقات پیش بیاد که یه همچین اتفاقی پیش بیاد.
انگلیسی های روباه رو که برای اولین با نام خلیج مجعول ... (همون اسمی که حتی تو دهنم نمی چرخه تا اونو به کار ببرم) به کار بردن
تا با تفرقه افکنی و به جون هم انداختن دیگران بر اونها تسلط پیدا کنن
شیخ نشین های گنده رو که تازگی ها با پول نفت پر رو شدنو حالا توهم گرفتن که 5000 سال تاریخ دارن
یا خودمون رو که با کم توجهی به میراث غنی که از گذشته مون برامون مونده و توجه به زرق و برق فرهنگ پوچ و توخالی غرب
که از عدم وجود اسطوره و قهرمان برای خودشون مرد عنکبوتی و مرد خفاشی میسازن ، داریم فرهنگ خودمون رو از دست میدیم
و مشاهیر و آثارمون مثل خیام توسط ترکیه یا مثل خلیج فارس توسط عربا به یغما میره.
دلم میخواست حرفای بیشتری بزنم ولی فکر کردن بهتر از حرف زدنه و فکری هم که عملی نشه مثل زنبور بی عسله!!
در هر صورت خلیج فارس برای همیشه ست.